Pool & Lounge Café The Break is voorzien van 5 originele Amerikaanse 9-voeters en 2 originele Amerikaanse 8-voeters. Op deze 7 pooltafels kan iedereen zijn kunsten laten zien, The Break is elke dag geopend om te poolen.

Reserveren is niet mogelijk op vrijdag of zaterdag na 20:00 s’avonds (voor meer informatie kunt u altijd terecht bij ons barpersoneel en natuurlijk kunt u ons altijd bellen).

Ook kunt u natuurlijk gezellig wat drinken bij ons, aan één van onze tafeltjes, aan de bar of bij het loungegedeelte met mooi uitzicht op het plein.

 • The Break

  Zoals jullie ongetwijfeld allemaal weten is de horeca voorlopig weer dicht. Gelukkig mag er met de nodige regels nog wél gesport worden.

  De bar is de komende tijd gesloten, dus er zullen door ons geen consumpties worden aangeboden. Daarom is het nu tijdelijk toegestaan om je eigen frisdrank mee te nemen. Wij willen graag dat frisdrank in ongeopende blikjes mee naar binnen gaat. Alcohol is niet toegestaan.

 • Reserveren

  Kom langs en kijk of er een pooltafel beschikbaar is. Reserveren en betalen voor poolen doe je niet meer online en vooraf, maar we ontvangen jullie gewoon weer bij onze ingang. We hebben genoeg ruimte en iedereen is welkom.

 • Adresgegevens

  Google MapsPool & Lounge Café The Break
  Hof 19-D
  3811 CJ Amersfoort
  033 - 465 25 94

  Maandag t/m Donderdag:
  19.00 - 00.00
  Vrijdag:
  16.00 - 00.00
  Zaterdag:
  14.00 - 00.00
  Zondag:
  14.00 - 22.00