Vanwege de nieuwe Covid-19 maatregelen is ons wekelijkse pool toernooi tijdelijk afgelast. Iedereen is nog steeds welkom om op maandag-avond vanaf 19.00 te komen poolen.

 

“Iedere maandag houden wij een pooltoernooi. Deze ranking is voor iedereen geschikt om deel te nemen.”

Elke maandag wordt er een pooltoernooi gehouden in Pool & Lounge Café The Break. Bij dit pooltoernooi doen spelers van diverse niveaus mee. Voor de spanning krijgen de betere spelers een handicap (een achterstand bij aanvang van de wedstrijd) en er wordt elke week een andere spelsoort gespeeld (8-ball/9-ball/10-ball).

Zorg dat je om 19.45 aanwezig bent, want we starten het toernooi om 20.00. Deelname kost € 10,- p.p. Daar komt een extra bedrag van € 3,- bij voor de spelers van teams uit de ere- of 1e divisie van de KNBB.
Er is bij het toernooi ook een jackpot te winnen. Het kost € 1,- p.p. om mee te kunnen spelen voor de jackpot.

 

 • The Break

  Zoals jullie ongetwijfeld allemaal weten is de horeca voorlopig weer dicht. Gelukkig mag er met de nodige regels nog wél gesport worden.

  De bar is de komende tijd gesloten, dus er zullen door ons geen consumpties worden aangeboden. Daarom is het nu tijdelijk toegestaan om je eigen frisdrank mee te nemen. Wij willen graag dat frisdrank in ongeopende blikjes mee naar binnen gaat. Alcohol is niet toegestaan.

 • Reserveren

  Kom langs en kijk of er een pooltafel beschikbaar is. Reserveren en betalen voor poolen doe je niet meer online en vooraf, maar we ontvangen jullie gewoon weer bij onze ingang. We hebben genoeg ruimte en iedereen is welkom.

 • Adresgegevens

  Google MapsPool & Lounge Café The Break
  Hof 19-D
  3811 CJ Amersfoort
  033 - 465 25 94

  Maandag t/m Donderdag:
  19.00 - 00.00
  Vrijdag:
  16.00 - 00.00
  Zaterdag:
  14.00 - 00.00
  Zondag:
  14.00 - 22.00