Geplaatst op: 20 oktober 2020 om: 17:40 uur

Beste gasten en fans van de poolsport,

Zoals jullie ongetwijfeld allemaal weten is de horeca voorlopig weer dicht. Gelukkig mag er met de nodige regels nog wél gesport worden. We hebben uitgezocht wat dat betekent voor Pool & Lounge Café The Break.

Wij mogen jullie elke dag verwelkomen om te poolen in onze poolruimte. Alle gasten in The Break moeten zijn gekomen om een pooltafel te huren. We gaan jullie ontvangen in de loungeruimte en laten daar direct weten of er ruimte is voor je (we maken een reservering bij aankomst). Daarna voeren we de gezondheidsverificatie uit en noteren we je gegevens voor eventueel contactonderzoek.

De bar is de komende tijd gesloten, dus er zullen door ons geen consumpties worden aangeboden. Daarom is het nu tijdelijk toegestaan om je eigen frisdrank mee te nemen. Wij willen graag dat frisdrank in ongeopende blikjes mee naar binnen gaat. Alcohol is niet toegestaan.

Uiteraard blijven wij ons aan de corona regels houden, dus hanteren we een maximum van 3 personen per pooltafel/reservering om zo de 1,5 meter afstand goed te kunnen handhaven. Iedereen die griepverschijnselen vertoont vragen we thuis te blijven. Houd 1,5 meter afstand van je trainingsmaat en de andere poolspelers. Gewoon even een keulengte afstand houden is niet moeilijk toch?

Omdat er nog een paar voorbereidingen moeten worden getroffen zijn wij vandaag en morgen nog gesloten. Vanaf donderdag zijn wij elke dag geopend (maandag tot en met donderdag vanaf 19.00, vrijdag vanaf 16.00 en zaterdag en zondag vanaf 14.00).

 • The Break elke dag geopend

  Bij The Break Pool & Lounge Café is iedereen welkom om te poolen, we zijn elke dag geopend.

 • Vooraf reserveren niet nodig

  Kom langs en kijk of er een pooltafel beschikbaar is. Reserveren en betalen voor poolen doe je niet meer online en vooraf, maar we ontvangen jullie gewoon weer bij onze ingang. We hebben genoeg ruimte en iedereen is welkom.

 • Adresgegevens

  Google Map
  Pool & Lounge Café The Break
  Hof 19-D
  3811 CJ Amersfoort
  033 - 465 25 94

  Maandag t/m Donderdag:
  18.00 - 01.00
  Vrijdag:
  16.00 - 03.00
  Zaterdag:
  14.00 - 03.00
  Zondag:
  14.00 - 00.00